Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «سید احسان خاندوزی» امروز (دوشنبه) در نشست سراسری مدیران سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اظهار داشت: روز گذشته سازمان اداری و استخدامی اصلاح ساختار سازمان اموال تملیکی را تایید کرد که به افزایش مدیریت و قدرت پاسخگویی مدیران کمک می‌کند. 

وی افزود: البته اموال تملیکی در کشور ماهیتا در چهار راه همکاری‌های نهادی است و اگر همکاری سایر نهادها نباشد امکانات و توانمندی‌های مدیران سازمان هم کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خاندوزی گفت: برای تقویت همکاری‌های بین نهادی لایحه دو فوریتی در دی‌ماه به مجلس ارائه شد که اعلام وصول آن به تاخیر افتاده و درخواست داریم سال آینده در دستور کار قرار گیرد. 

وزیر اقتصاد گفت: در حوزه قوه قضائیه با وجود تاکیدات رییس قوه همچنان یک‌هزار و ۷۰۰ پرونده قضایی تعیین تکلیف نشده و بیش از ۱۶ هزار پرونده تعزیراتی تعیین تکلیف نشده وجود دارد که تا زمان تعیین تکلیف کالاها در انبار دپو خواهند بود و انتظار داریم با همکاری بین نهادی این تحرک مدیریتی و جهادی سازمان اموال تملیکی شاهد نتایج چشمگیری باشیم.

وی با بیان اینکه باید ورود و خروج کالا به انبارهای سازمان اموال تملیکی مدیریت شود، افزود: باید ورود کالا به انبارها را کند و وضعیت خروج کالاها را تسریع کنیم تا میزان و زمان دپو کالا در انبار سازمان اموال تملیکی کنترل و اصلاح شود.

خاندوزی اظهار داشت: در مساله ارتباطات سامانه‌ای باید در مهلت مشخص پرونده اتصالات سازمان تملیکی را مختومه اعلام کنیم تا هر آنچه که در گمرک حکم صادر می‌شود، در سامانه‌های برخط قابل رصد باشد و در حوزه عرضه و فروش نیز سامانه‌های برخط راه‌اندازی شود.

وی اعلام‌کرد: در بازدیدهایی که از انبار کالاها در سازمان اموال تملیکی داشتیم کالاهایی وجود داشت که از سال ۸۴ تا ۹۹ در این سازمان تعیین تکلیف نشده بود که باید تلاش کنیم برای حل مسائل از منیت‌های سازمانی چشم بپوشیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی بیان‌داشت: لختی که در برخی سازماندهی‌ها در مدیریت کشور وجود دارد با مطلوب رییس‌جمهوری فاصله دارد و دولت سیزدهم توقع دارد حل تحرک و فعال بودن توسط مدیران به بدنه انتقال یابد.

منبع: الف

کلیدواژه: سازمان اموال تملیکی تعیین تکلیف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی ایران و تاجیکستان درمورد تقویت روابط دوجانبه

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، دومین دور رایزنی‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان به ریاست مشترک علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشور و فرخ شریف زاده معاون وزیر امور خارجه تاجیکستان روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در تهران برگزار شد.

در جریان این گفت وگوها طرفین درخصوص طیفی از موضوعات دوجانبه از جمله تقویت روابط اقتصادی، ارتقای روابط فرهنگی و علمی، تقویت همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز افزایش تعاملات پارلمانی تبادل نظر کردند.

باقری در این ملاقات با اشاره به تفاهمات خوب صورت گرفته در دور اول رایزنی‌های سیاسی در تاجیکستان، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات با جمهوری تاجیکستان تاکید کرد.

معاون وزیر خارجه با اشاره به اهمیت و اولویت سیاست همسایگی در روابط خارجی ایران، تقویت همکاری‌ با کشور هم‌کیش هم‌زبان، تاجیکستان را از مصادیق مهم اجرای سیاست همسایگی دانست.

وی با اشاره به تهدیدات امنیتی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای خاطرنشان کرد: ایجاد ناامنی و حمایت از جریان‌های افراطی و تروریستی در منطقه یک واقعیت است که با حمایت‌های آمریکا، رژیم صهیونسیتی و برخی کشورهای اروپایی شکل گرفته است.

باقری افزود: امروزه همگرایی همه کشورهای منطقه برای مقابله همه‌جانبه و فراگیر با پدیده شوم تروریسم، امری لازم است که همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان برای تحقق آن ضروری است. بر همین اساس دو کشور باید بیش از پیش از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای نظیر شانگهای، سازمان همکاری اسلامی، اکو و عدم تعهد بهره برند.

باقری همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و ضمن محکومیت ارتکاب نسل کشی از سوی این رژیم، کلید برقراری صلح و ثبات منطقه را مقابله با اشغالگری و تجاوزات رژیم اشغالگر دانست.

معاون وزیر خارجه تاجیکستان نیز با اشاره به همکاری‌های رو به توسعه دو کشور آمادگی کشورش برای توسعه مناسبات و تقویت همکاری‌ها میان دو کشور را اعلام کرد.

فرخ شریف زاده با اشاره به وجود نزدیک به ۲۰۰ سند همکاری میان دو کشور، اجرای کامل و موثر این تفاهمات را زمینه مناسبی جهت تقویت همکاری‌ها دانست و خواستار افزایش حجم مبادلات اقتصادی میان دو کشور شد.

وی همچنین با اشاره به سابقه همکاری‌های خوب دو کشور در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی و منطقه‌ای، بر تداوم و تقویت مناسبات میان دو کشور همزبان با پیشینه تاریخی مشترک تاکید نمود.

در پایان این نشست طرفین بر برگزاری منظم رایزنی‌های سیاسی با هدف تسریع همکاری‌ها در حوزه‌های گوناگون تأکید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رایزنی ایران و تاجیکستان درمورد تقویت روابط دوجانبه
  • ایران و تاجیکستان باید از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای بهره برند
  • سازمان اموال تملیکی ۳۲۴ ملک را به مزایده گذاشت
  • دستور ویژه رئیس جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • واگذاری ملک در مزایده سراسری اموال تملیکی
  • توقف شماره‌گذاری X۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی به دستور سازمان استاندارد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای «تملیکی» و «توقیفی» بهتر شده است
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد